Terminaler - Datainsamling

Kommunikation

Vi finns även gärna till hands när du behöver något utöver de vanliga standardlösningarna.

Kontakta oss på tel: 060-578955 eller mail går också bra: info |@|  ieab.se

Terminaler,  datainsamling,  streckkod,  magnetkort,  eskortminnen,  positionering,  lagerflöden,  industridata,  lab-värden,  kvalitetskontroll,  passage,  säkerhet,  fjärravläsning

Återförsäljare

 

Vi arbetar i huvudsak med egenutvecklade produkter eller produkter vi har tagit fram inom ramen för ett samarbete. Det gör att vi är öppna för att auktorisera återförsäljare.

 

Kunskap

 

För att kunna fungera som återförsäljare till oss ser vi det som ett långt samarbete. Först behövs en grundläggande utbildning om de produkter det gäller. Sedan sker en kontinuerlig fördjupning. Det gör att kunderna alltid kan få en bra och korrekt vägledning. 

 

Support

 

Vissa frågor dyker upp alltför sällan för att man ska kunna ge omedelbara svar. Då finns vi här med ÅF-support. 

 

Service

 

Vi tror att en bra service är att man kan produkterna och snabbt kan kartlägga om och hur något behöver åtgärdas. Vi ger sedan service på komponentnivå.

 

Produktomfång

 

Det är viktigt att våra produkter passar in i det affärsområde man redan har. Därför kanske inte alla produkter passar. Vi ser gärna att man är återförsäljare för en speciell produkt eller produktgrupp men att man kan den på ett bra sätt.

 

Kontakt

 

Ta gärna kontakt med oss så kan vi diskutera ett eventuellt samarbete.

ÅF - återförsäljning


 Välkommen till oss att diskutera återförsäljning för våra produkter. Det gäller oavsett om det är för industriterminaler eller produkter eller programvaror inom trådlös data och kommunikation i t.ex. GSM, 3G, GPRS, SMS, Mobitex, CDMA, TDMA, CDPD med flera.

Återförsäljare - helt eller delvis för våra produkter.

 

Vi utvecklar produkter för datainsamling, kommunikation och inmatning i system. Vi gör även specialutveckling vid specifika önskemål.

Vi samarbetar gärna via ÅF, ...
...systemintegratörer och distributörer.

Klicka här för kontaktinfo.