Terminaler - Datainsamling

Kommunikation

Vi finns även gärna till hands när du behöver något utöver de vanliga standardlösningarna.

Kontakta oss på tel: 060-578955 eller mail går också bra: info |@|  ieab.se

Terminaler,  datainsamling,  streckkod,  magnetkort,  eskortminnen,  positionering,  lagerflöden,  industridata,  lab-värden,  kvalitetskontroll,  passage,  säkerhet,  fjärravläsning

Vårt affärsområde

 

Terminaler och operatörspaneler är vårt arbetsområde. I princip kan man säga att det gäller små terminaler i storlek A5 även om vi har såväl mindre som riktigt stora.

Geografi

 

Vi håller till i Sundsvallsregionen (nästan vid Sundsvalls flygplats i Timrå, mellan Sundsvall och Härnösand) även om en stor del av våra kunder finns i Stockholmsområdet eller söderut. Ibland får vi frågan om det inte hade varit bättre att hålla till längre söderut. Jo, det är klart att det hade haft fördelar men å andra sidan är det ofta effektivare att hålla till som vi gör.

Med dagens kommunikationsnät (t.ex. Internet) är det ju mycket enkelt att kommunicera och utbyta information. Därför känns det som om avstånden har krympt.

Finns produkterna och företaget kvar om 5 år?

Skulle vi lova det skulle ingen tro oss. Nej, det finns ingen chans att lova något sådant. Men vi kan berätta vilka vi är, hur länge vi arbetat och vårt mål. Då kanske man ser att förutsättningarna för att vi ska finnas kvar är väldigt stora.

Långsiktighet

Hela vår verksamhet är uppbyggd på att arbeta långsiktigt. Kanske FÖR långsiktigt. Men det känns viktigt för oss. Dessutom tycker vi att det känns skönt att de kunder som köpte våra produkter i början och mitten av 80-talet, vet att vi fortfarande gör allt för att supporta dem och leverera liknande. Än har vi inte misslyckats.


Om oss

Inge Eklund AB - terminaler och operatörspaneler

 

lämpliga för industri, maskiner, lager, laboratorier, produktion, OEM samt mobilt och handhållet bruk.

- Single Frame -

 Inge Eklund AB levererar terminaller, operatörspaneler samt tangentbord för tåliga, ruggade användningsområden.  Terminaler för olika miljötålighet. Flexibla terminaler är vår specialitet.

 Vårt arbetsområde är terminaler, operatörsenheter och operatörsterminaler. Kontakta oss gärna. Vi håller till i regionen norr om Sundsvall.
Welcome to our pages about terminals and operators units. 
Please contact us, we are in Sweden:

Phone: +46 60 578955     Telefax: +46 60 583870
E-mail: info (at) ieab.se