Terminaler - Datainsamling

Kommunikation

Vi finns även gärna till hands när du behöver något utöver de vanliga standardlösningarna.

Kontakta oss på tel: 060-578955 eller mail går också bra: info |@|  ieab.se

Terminaler,  datainsamling,  streckkod,  magnetkort,  eskortminnen,  positionering,  lagerflöden,  industridata,  lab-värden,  kvalitetskontroll,  passage,  säkerhet,  fjärravläsning

Vi är specialicerade...

 

...på att tillverka elektronik i mindre och små serier med ytmonterade komponenter. Det är så våra egna produkter ser ut.

 

Vi är flexibla...

 

...i vårt eget produktkoncept. Därför skulle det vara för komplicerat och dyrt att alltid anlita tillverkare som vill montera längre serier. Eftersom vi själva erbjuder våra kunder produktserier i så små antal, som 10 st och upp till 200 st eller fler, behövde vi själva helt enkel en smidig lösning för att montera elektronik.

 

Automatmontering...

 

...blev lösningen för vår del. Vi har en helautomatisk monteringsenhet som är anskaffad just för de mindre olymerna. Den ger oss såväl jämnhet i serier som möjlighet att enkelt anpassa produktion av vår ytmontering. Vi är nöjda med detta. Dessutom är den så pass snabb att vi inte själva belägger den mycket.

 

Därför kan vi erbjuda...

 

...andra företag med samma behov, dvs ytmontering av elektronik i små serier, och ändå önskar automatmonteringens kvalitet till ett fördelaktigt pris.

 

Kontakta oss...

 

...gärna så berättar vi mer samt kan lämna såväl prisförslag som förslag på samarbete när det gäller ytmontering av elektronik.

 

Elektronikproduktionen ser vi...

 

...i första hand som en regional service för Norrland (regionen Sundsvall, Timrå, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik och Hudiksvall, dvs i stort Västernorrland) och vi får bättre kostnadstäckning på maskinerna med jämnare beläggning. På så sätt kan vi ge en god kvalitet till ett mycket bra pris.

Automatisk montering av ytmontering - även för er. Prisvärt och smidigt.

Produktionskapacitet - helautomatisk ytmontering.

 

Lämpligt för legotillverkning av små och mindre serier av ytmonterade kort. Där är vi konkurrenskraftiga.

- Shockwave Flash -

Klicka här för kontaktinfo.

Läs mer om vår produktion för lego, kontraktstillverkning av ytmonterade komponenter på vår speciella webplats: Ytmontera.com