Terminaler,  datainsamling,  streckkod,  magnetkort,  eskortminnen,  positionering,  lagerflöden,  industridata,  lab-värden,  kvalitetskontroll,  passage,  säkerhet,  fjärravläsning

Vi finns även gärna till hands när du behöver något utöver de vanliga standardlösningarna.

Kontakta oss på tel: 060-578955 eller mail går också bra: info |@|  ieab.se

Terminaler - Datainsamling

Kommunikation

Terminaler i standard eller kundanpassade utföranden.

Terminaler - datainsamling, operativa, mobila.

 

Operatörsterminaler för service, lager, industri, maskiner, fordon, programstyrning, processorer.

Finns det någon liten och enkel terminal?


Liten: Ja!

Enkel: Ja!

Tekniskt kompetent: Ja!

Flexibel: Ja!

Miljömässig: Ja!

Dessutom: Prisbillig!

 

Modell? Titta på ELX eller EELX


 

Allt är inte trådlöst.

 

Ända sedan början av 80-talet har vi även haft små terminaler i vårt sortiment. I början var de mest avsedda för industribruk men idag används de lika ofta i mobila applikationer.

Terminal eller dator?

 

Vi skiljer inte på små terminaler, mobila applikationsterminaler och datorer. Istället är vi mer intresserade av vad de skall användas till. Det är svårt att dra gränsen mellan de olika grupperna. För oss är det viktigt att de uppfyller de krav som användaren ställer. I vårt fall är användaren oftast ganska ointresserad av den annat än som ett hjälpmedel.

Under en annan grupp (Special) berättar vi om anpassning av programvaror för små datorer. Det är en flexibel väg men i många fall kan det vara en fördel att ha en stabil och säker terminal att arbeta med. Det gäller oavsett om det är tillämpningar mot en industriell microcontroller eller i mobila applikationer.

Många varianter även som standard.

 

Våra terminaler finns med olika storlek på bildskärmen t.ex. 4 rader x 20, 8 rader x 40 tecken, 24 rader x 40 tecken, 24 rader x 80 tecken m.fl. Du kan även välja mellan bakgrundsbelyst display (olika versioner) eller en vanlig reflekterande. Tangentbordet kan antingen vara av QWERTY-typ (som på en PC), funktions- och siffertangenter (för att få en enkel och överskådlig funktion) eller specialanpassat för den egna applikationen.

Avancerade industritillämpningar.

 

Som rubriken högt upp på sidan säger: Allt är inte trådlöst. Därför har vi även terminaler som kan kopplas samman i nätverk. Desutom kan de anpassas för streckkodsläsning och magnetkort osv. Tack vare flexibel uppbyggnad finns det många varianter inom standardsortimentet. Vi kan även leverera specialversioner av våra terminaler.

Några anledningar att välja våra terminaler:

Olika displaytyper (storlek, kontrast och belysning). Flera versioner av tangentbord. Flera läsmöjligheter (streckkod, magnetkort osv) . Kan kundanpassas i mindre serier. Fördelaktigt pris.
 • Versioner för terminaler i nätverk.
 •  

   

   

   

  - Shockwave Flash-

  Specifika produktbroschyrer översändes på begäran.
  Klicka här för kontaktinfo.